it is with heavy hearts and great sadness that we announce the passing of Mr. Armando RADA at the age of 46.

 

PRÉSENTATION / VIEWING

Mardi le 20 Septembre, 2022 / Tuesday September 20, 2022

10h00 Accueil / 10:00 am Welcome

13h45 Départ / 1:45 pm Departure

 

INHUMATION / BURIAL

Cimetière Sainte-Dorothée Cemetery 

655 rue Principale, Laval, H7X 1E2

 

Stefanos Svourenos

Un service accompagné par / A service accompanied by

Stefanos Steven Svourenos
Prendre contact avec Stefanos

Exposition

mardi 20 septembre 2022
  • 10:00

Envoyez vos messages de condoléances.

Exposition

Tuesday, September 20, 2022
  • 10:00 AM

Send your condolences.

Sarah Rees

Mandi, kunati im, qe me fale aq shume respekt dhe dashuri, do me mungosh. Kurre nuk do te harrojme. Ana & Nenci Nuk mund ta kuptoj apo imagjinoj se çfarë po ndjeni ju tani. Ne ju duam shume dhe do të jemi gjithmonë këtu për ju. Ngushellimet e mia te perzemerta.

Nick Papadopoulos

Our sympathies to the entire family. It was a pleasure to have known you this past year. I will miss your smile, happy nature and our conversations. The world is a lesser place without you. Rest in peace my friend.

Harri Rada

Ne kemi qenë gjithmonë bashkë në kohë të mira dhe të veshtira. Sot do të largohesh pa mua, por një ditë do të të takoj atje. Zoti te shpërbleftë një jetë të qetë të përtejme! Love you Vllai Im!

Espace commémoratif de Armando RADA

Aucune bougie allumée

Allumez la prochaine bougie

Chandelle / Candle

Allumez votre bougie commémorative

Light your memorial candle

En savoir plus